Ediția specială a emisiunii Chefi la cuțite i-a avut ca invitați pe o parte dintre concurenții sezonului 4 Asia Express. Printre aceștia nu s-au aflat Estera și Lidia Buble, iar fanii lor le-au simțit lipsa imediat și i-au cerut explicații blondinei, pe contul ei oficial de Instagram.

De ce a lipsit Lidia Buble de la Chefi la cuțite

Foștii concurenți de la Asia Express au venit din cursă direct în bucătărie. Unii s-au descurcat extrem de bine și i-au impresionat pe cei trei chefi și pe invitați cu preparatele lor, în timp ce alții au dat-o în bară demonstrând că nu sunt atât de buni în bucătărie pe cât credeau, cum a fost și cazul finaliștior, Emi și Cuza, care au fost elimați seara trecută. Patrizia Paglieri, Elwira Petre, Adriana Trandafir și Connect-R au fost, în schimbi, extrem de buni.

Lipsa Esterei și a Lidiei Buble le-a dat de gândit fanilor lor de pe socia media, cărora le-ar fi plăcut enorm să le vadă pe cele două surori în cadrul show-ului culinar de la Antena 1. Blondina a fost luată la întrebări de internauți și s-a simțit datoarea cu o serie de explicații. Cântăreței i-ar fi plăcut enorm să poată participa alături de sora sa, dar nu s-a putut deoarece ea este stabilită în Austria și nu a putut ajunge.

După ce a dat aceste declarații pe Story, fanii au tras-o la răspundere spundu-i că și Elwira Petre a mers fără soțul ei. În acel moment, Lidia Buble a dat de înțeles că nu avea de unde să știe lucrul acesta și a simțit, într-o oarecare măsură că i-a dezamăgit pe cei de acasă.

"Doamne, câte mesaje am primit în care mă întrebați de ce nu am participat la Chefi la cuțite eu și Esti. Nu am mers, pentru că după cum bine știți, Esti nu stă în România, stă în Austria și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare așa ciudat să particip la un show TV, unde toată lumea e cu perechea, să mă duc eu singură. Ne-ar fi plăcut și nouă, dar din păcate nu s-a putut", a povestit Lidia Buble, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.