O parte dintre concurenții acestui sezon de la Asia Express au acceptat provocarea de a participa la ediția specială a emisiunii Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Prima ediție dintre cele trei a avut loc aseară, iar de pe „Drumul Împăraților”, concurenții au aterizat direct în bucătărie. Unii s-au descurcat de minune, în timp ce alții au realizat că locul lor nu este acolo.

Emi și Cuza, eliminare de la Chefi la Cuțite

La început, foștii concurenți ai competiției Asia Express au fost împărțiți în perechi, acestea fiind coordonate de către cei trei chefi ai show-ului culinar, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Prima probă i-a pus serios la încercare pe participanții care au fost nevoiți să mănânce tot mai multe lucruri din platoul pe care îl aveau în fața lor.

Echipa lui Scărlătescu a ieșit învingătoare datorită lui Lorelei Bratu care s-a dovedit a fi cea mai bună la proba respectivă. Astfel că echipele pierzătoare au primit pedeapsa ca doi membri să gătească legați la mâini, ceea ce nu le-a fost deloc ușor. Cea care a câștigat a fost tot echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, după ce invitații care erau, de fapt, concurenți ai emisiunii Asia Express din alte sezone, au ales farfuriile lor.

A urmat apoi, o probă de departajare. Foștii concurenți ai sezonul 4 Asia Express au gătit individual, iar farfuriile mai puțin apreciate de către chefi au fost cele pregătit de Emi și Cuza, ei fiind și cei care au ieșit din joc.

”Dragii noștri, noi suntem o trupă foarte celebră în lume. Eu sunt proștii, iar eu sunt școlii, deci împreună suntem proștii școlii. Gătim la fel, ne cheamă la fel: Popescu, Popescu. Suntem realiști, nu avem ce să facem”, au declarat Emi șu Cuza, la Chefi la cuțite.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.