Nicoleta Dragne a devenit ținta criticilor de pe internet, în urma conflictelor pe care le-a avut cu colegele sale de platou, de la Bravo, ai stil. Fosta inspită de la Insula Iubirii nu a mai rezistat să vadă cât de multe persoane îi vor rău pe internet, așa că a luat atitudine la rândul ei și a transmis un mesaj dur pe social media, pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Nicoleta Dragne nu s-a mai putut abține

Nicoleta Dragne a fost mereu sinceră cu oamenii care o urmăresc și și-a exprimat punctul de vedere, cu riscul de fi judecată. A avut, totuși, o vreme în care a preferat să lase gurile rele să vorbească, dar nu a rezistat prea mult. Recent, unii oameni au început să o acuze din cauza faptului că Mădălina Pamfile a ieșit din emisiune.

Fanii emisiunii Bravo, ai stil nu cred că vedeta ar fi infectată cu COVID-19, ci sunt de părere că a decis să se retragă din concurs din cauza certurilor pe care le-a avut cu Nicoleta Dragne, câteva ediții la rând. Cea ma dură dintre discuțiile lor a fost cea în care fosta asistentă TV a decis să plece din platou, pentru că nu a mai suportat nicio secundă să o audă vorbind pe rivala sa.

„Astea care îmi lăsați mesaje sau emoticonul acela care vomită… Fetelor, serios vorbesc, cred că trebuie să mergeți la control. Faceți o programare și mergeți la medic, pentru că nu este ok. Sigur aveți ceva. Nu știu, poate e un virus nou, nu am idee. Stările astea de vomă nu sunt sănătoase. Așa că în loc să vă pierdeți vremea să-mi dați mie mesaje, sunați la clinică la un control. Doamne ferește, să nu vă îmbolnăviți și să vă treziți pe ultima sută de metri”, a declarat Nicoleta Dragne, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.