Toată lumea a rămas mască, în momentul în care a aflat că Like Creața a rămas din nou gravidă, la aproximat patru luni după venirea pe lume a primului ei copil. Vedeta a riscat foarte mult rămânând din nou însărcinată, având în vedere că a optat pentru cezariană, în cazul primei nașteri. 

Like Creața și-ar fi putut pierde viața

Și-a riscat viața în adevăratul sens al cuvântului, doar pentru a mai aduce pe lume un copil, dar nu regretă nimic, deoarece lucrurile merg spre bine și se pare că nu vor exista complicații. A avut, totuși un foarte mare noroc, deoarece sarcina s-ar fi putut prinde exact pe tăietură, ceea ce ar fi dus la desprinderea ei, iar consecințele ar fi fost unele foarte, foarte grave.

În ultimul timp, oamenii care o urmăresc pe Instagram au bombardat-o cu întrebări legate de sarcina sa. Ei bine, Like Creața era conștientă de faptul că ar fi putut să mai aștepte înainte de a rămâne din nou gravidă, cel puțin un an sau măcar 10 luni, dar a exclus din start această variantă. A fost o decizie pe care a luat-o de una singură, fără a se consulta cu medicul său, de la care a aflat mai apoi ce ar fi putut păți, dacă nu avea puțin noroc.

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu”, a povestit Like Creața pe Instagram.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații (...) Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a adăugat ea.

Citeste si:
Controlul dăunătorilor în sere
Controlul dăunătorilor în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.