Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost unele dintre concurentele sezonului 4 Asia Express. Acestea nu s-au calificat pentru marea finală, dar au ajuns destul de departe, încât să se bucure de toate țările de pe „Drumul Împăraților” și de o experiență așa cum nu au mai trăit vreodată în viața lor. Recent, blondina a acordat un interviu în care a vorbit despre felul în care s-a schimbat relația lor, după participarea la acest concurs. 
 

Lidia Buble, mult mai apropiată de sora sa

„Bubilice”, așa cum erau ele alintate de către colegii lor, au trăit din plin acest moment unic din viața lor, chiar dacă Lidia nu și-a putut împlini cel mai mare vis cu care plecase în Asia Express. Cântăreața a spus aproape în fiecare ediție faptul că vrea să se mărite și că nu își dorește să plece de una singură.

Mai mult de atât, își propusese să joace marea finală în rochie de mireasă, dacă ar fi avut ocazia să ajungă până acolo. În ziua eliminării lor din concurs, artista a îmbrăcat rochia de mireasă pe care a cărat-o pe tot parcursul emisiunii în rochia, stârnind hohote de râs printre colegii ei.

În ceea ce privește relația cu sora ei, Estera, Lidia Buble a ținut să precizeze că sunt mult mai apropiate, se iubesc mai tare și și-au dat seama că sunt pregătite să treacă prin orice împreună. Și-au fost aproape în toate momentele bune, dar și în cele aflate la polul opus. Despre ea a învățat că este mult mai puternică decât s-ar fi așteptat.

„Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși. Iar vorba aceea „La bine și la greu” este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori. Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti.”, a declarat Lidia Buble, conform viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.