Alex Velea și Antonia au primit o provocare din partea prezentatorilor emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani să spună ce anume făceau în urmă cu 28 de ani. Acest lucru s-a datorat faptului că Antena 1 a împlinit 28 de ani de existență, iar cei îndrăgostiți au fost onorați să fie alături de Răzvan Simion și Dani Oțil într-o asemenea zi. 

Alex Velea și Antonia, în platoul de la „Neatza”

Cel care a dat cele mai multe detalii legate de copilăria sa a fost Alex Velea. Artistul a spus despre el că a fost un copil cuminte și că la vremea aceea, participa la tot felul de concursuri. Era în clasa a treia, când a reușit să obțibă premiul special al juriului. Odată cu trecerea anilor, el a început să se schimbe din toate punctele de vedere. A trăit într-un cartier din Craiova despre care nu se auzeau prea multe lucruri frumoase, iar anturajul din care el făcea parte nu era format din copii tocmai cuminți.

,,Eu am fost cuminte când eram mic. În perioada aceea participam la un concurs de talente, eram în clasa a III-a, am câștigat premiul special al juriului. După 2-3 ani, aveam părul împletit, aveam cercei, un look de copil nebun. În anturajul meu nu erau copii foarte cuminți. Am trăit într-un cartier mărginean, la periferie. Ați auzit cu toții multe povesti despre Craiova, multe sunt adevărate", a declarat Alex Velea la Neatza cu Răzvan și Dani.

Frumoasa parteneră de viață a cântărețului, Antonia, a fost mai rezervată în declarații. Artista a spus, însă, că peste 28 de ani speră să fie o bunică împlinită, să fie liniștită din toate punctele de vedere, iar toți cei trei copii ai săi să fie fericiți. Ea s-a emoționat din nou, cum se află de fiecare dată când vorbește despre cei mici.

,,Peste 28 de ani sper să fiu o bunică împlinită, să fie copiii mei fericiți și să fiu liniștită", a zis Antonia, la Neatza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.