După ce Nicole Cherry a adus-o pe lume pe fiica sa, o altă vedetă se pregătește pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Marisa Paloma a ajuns în cea de-a 37-a săptămână de sarcină, ceea ce înseamnă că bebelușul ei ar putea veni pe lume în orice moment. 

Marisa Paloma va naște zilele acestea

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” speră, totuși, ca micuța ei să mai stea o săptămână sau două, până la venirea ei pe lume. Cel mai probabil, își dorește să nască în perioada Crăciunului. În urmă cu doar câteva ore, când se pregătea pentru o ședință foto, vedeta a crezut că a venit momentul cel mare, iar fiica ei va veni pe lume. A fost nevoită să meargă de urgență la spital, de unde a postat și câteva imagini.

Mai mult de atât, și-a ținut din nou fanii la curent cu situația prin care trece, spunând și că se așteaptă să nască oricând. Chiar dacă este nerăbdătoare să o cunoască pe cea mică, și-a dori ca ea vină pe lume peste aproximativ două săptămâni.

Sursa foto (c): Marisa Paloma/Story

Cele mai grele zile dintre cele de până acum sunt acestea, pentru că Marisa Paloma nu se mai poate deplasa și fiind nevoită să stea doar în pat, i se pare că timpul trece destul de greu. Mai mult de atât, a postat și ultimele poze din vechea mașină, nerăbdătoare fiind să îi ajungă cea nouă, pe care sigur le-o va prezenta și admiratorilor ei de pe Instagram.

Sursa foto (c): Marisa Paloma/ InstaStory


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.