Emi și Cuza nu au fost marii câștigători ai emisiunii Asia Express, așa cum sperau cei mai mulți dintre telespectatori. Mihai Petre și Elwira au reușit să ajungă cu puțin timp înainte lor și tot ei au fost cei care au reușit să pună mâna pe marele premiu al concursului. 

Fanii, dezamăgiți de marea finală Asia Express

Internauții nu au fost dezamăgiți de băieții de la Noaptea Târziu, ci de faptul că nu au fost ei mari câștigătorii. Mulți sunt de părere că cei doi soți au fost favorizați și că finala de pe „Drumul Împăraților” a fost una penibilă, pentru că era evident cine va câștiga. Au mai spus, de asemenea, că Mihai și Elwira au fost ajutați să ajungă până acolo, pentru că nu ei erau cei care meritaiu.

„O finală penibilă… a fost prea vizibil… mințiți poporul cu televizorul”, „Bine regizat. Mereu așa se întâmplă”, „Au fost ajutați să câștige, nu meritau”, În această finală a fost un mare favoritism, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon”, au transmis internauții, în secțiunea de comentarii.

Pe de altă parte, fanii lor le-au transmis și sute de comentarii în care i-au încurajat și le-au transmis că pentru cei de acasă, ei sunt câștigători. Unul dintre cele mai frumoase comentarii pe care Emi și Cuza le-au primit a fost cel venit din partea unui internaut care le-a scris că Elwira și Mihai Petre au câștigat cei 30.000, dar ei au reușit să câștige inimile a peste 30.000 de oameni care i-au urmărit, care au plâns și care au râs în același timp cu ei.

„Ați câștigat o țară întreaga cu simplul vostru de a fi! Sunteți excepționali și v-am redescoperit, deși nu ați făcut altceva decât sa fiți voi ❤️ Cred ca ați fost esența acestei emisiuni. Tot ce ați făcut sau ați zis a fost pe formatul emisiunii, iar energia naturală pe care ați dozat-o, cu bune cu rele, nu v-a făcut altceva decât sa fiți favoriții audienței. Mă bucur enorm pentru experiența pe care ați a avut-o și căpătat-o și sper să vă bucurați din plin de tot ce urmează, acest val de laude și aprecieri. Abia aștept să văd ce proiecte mai pregătiți ❤️ LOVE”, „Ei au câștigat 30.000€, voi mai mult de 30.000 de inimi❤️♥️”, „Felicitări pentru tot! Pentru mine râmâneți câștigători!!!❤️”, le-au transmis fanii băieților de la Noaptea Târziu.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.