Toate privirile au fost ațintite asupra lui Nuțu Cămătaru, după ce însuși Codin Maticiuc a lansat o carte despre viața sa. Aceasta a prins destul de bine și chiar a fost sold out în primele zi de la apariția sa pe piață. Are un real succes, iar cu ocazia lansării primei cărți despre momentele prin care a trecut în viață, acesta a fost prezent la o conferință de presă, unde așa cum era de așteptat, a primit o mulțime de întrebări din partea celor prezenți. 

Nuțu Cămătarul a recunoscut în fața tuturor

Liderul clanului Cămătarilor a primit, la un moment dat, invitația lui Denise Rifai de a merge în cadrul emisiunii sale de la Kanal D, iar acesta a refuzat fără să stea prea mult pe gânduri și, de asemenea, fără a da vreo explicație în acest sens. Mulți au vrut să afle realul motiv pentru care nu a onorat-o cu prezența pe îndrăgita prezentatoarea, așa că a decis să vină cu explicațiile necesare, pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Acesta nu a vrut să meargă în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru că nu poate să apară așa și să mintă oamenii care o urmăresc. Nu l-a lăsat inima să facă una ca asta, mai ales că a fost mereu genul de bărbat care a spus lucrurilor pe nume și care și-a asumat totul. În plus, Nuțu Cămătaru a ținut să precizeze că și dacă s-ar mai naște de zece ori, el a trăit așa cum a făcut-o și până acum.

Retail jobs

„Am fost și eu invitat la Denise Rifai, la 40 de întrebări, am refuzat să mă duc pentru că nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint. Eu spun lucrurilor pe nume și îmi asum tot ce spun, d-aia sunt și unicat în viață, nu mă dau înapoi de la nimic. V-am spus, dacă m-aș mai naște de zece ori, tot așa aș trăi. Și să mă duc să mint cu nonșalanță în fața…nu pot. Și au fost unele persoane pe acolo, au mințit și a trebuit să spun eu adevărul prin cartea asta pe aici”, a spus Nuțu Cămătaru în conferința de presă respective, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.