Emisiunea Asia Express nu ar fi putut ajunge la final oricum. Astfel că în ultima zi, de pe „Drumul Împăraților”, concurenți au fost nevoiți să îndeplinească o probă care pe cât de frumoasă a fost, pe atât de emoționantă și grea li s-a părut Elwirei și lui Mihai Petre, care spre deosebire de Emi și Cuza au reușit să ajungă mai devreme și să se gândească puțin la momentele din trecut. 

Mihai Petre și-a pierdut tatăl mult prea devreme

Așadar, concurenții odată ajunși la Zidul Plângerii, aveau la dispoziție creioane și foi, pentru a scrie pe acestea niște mesaje pentru cei dragi care au trecut prin momente grele și cărora le sunt recunoscători pentru tot ceea ce au făcut pentru ei, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Proba respectivă i-a făcut pe câștigătorii Asia Express să izbucnească în lacrimi și să își aminteacă de cele mai grele momente pe care le-au trăit după ce tatăl dansatorului a decedat.

Părintele său a plecat dintre noi mult prea devreme, moment în care întreaga familie a primit o lovitură puternică. Tatăl lui Mihai Petre era stâlpul familiei, iar odată cu moartea sa, atât el cât și mama, dar și sora sa au fost nevoiți să o ia de la zero. Nu le-a fost deloc ușor, iar câștigătorului Asia Express sezonul 4 nu îi este nici acum.

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu(...) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la zero”, a mărturisit Mihai Petre.

Cea care i-a fost mereu alături și care a suferit la fel de mult a fost soția sa, Elwira. Când și-a văzut soțul plângând, nu s-a mai putut abține și a început să verse lacrimi la rândul ei.

„Eu i-am scris mamei lui Mihai că l-a pierdut prea devreme pe tatăl lui, toată familia a suferit, a fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând”, a zis Elwira Petre, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.