Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adelina Pestrițu și Christina Ich au avut câteva certuri serioase în trecut. Totul a pornit după ce soția lui Virgil Șteblea a anunțat pe internet faptul că s-a infectat cu COVID-19, motiv pentru care a primit un val mare de critici din partea internauților care au ajuns la concluzia că a primit sume mari de bani, pentru a face postările respective.

Care este relația influencerițelor în prezent

La vremea aceea, nici Christina Ich nu s-a putut abține de la comentarii și a avut numai cuvinte dure de zis la adresa Adelinei Pestrițu, vorbe care nu i-au picat prea bine și din cauza cărora cele două influencerițe nu și-au mai vorbit o vreme. Fanii lor ardeau ne nerăbdare să știe dacă frumoasele vedete mai au ceva de împărțit în prezent sau dacă au dat uitării toate problemele din trecut.

Se pare că vedetele nu își poartă pică una alteia, ci au înțeles că sunt persoane complet diferite, care nu rezonează când vine vorba despre o problemă cum a fost cea a infectării brunetei cu COVID-19. În plus, Adelina a spus despre iubita lui Alex Pițurcă faptul că este un om pe care se bucură că l-a descoperit, indiferent de situația dintre ele. Vorbele sale dure au deranjat-o mai puțin decât atitudinea celor care i-au zâmbit în față. Se pare că a iertat-o pentru tot.

Retail jobs

„Cristina este un om mișto, pe care mă bucur că l-am descoperit chiar și după acest episod, care, culmea, m-a deranjat mai puțin decât m-au deranjat cei care mi-au zâmbit în față, iar în spate au răstălmăcit cuvintele mele sau m-au întrebat de sănătate doar ca să obțină informații. Chiar dacă este o fire impulsivă, nu o face cu răutate, și asta o face diferită. A devenit unul dintre influencerii mei preferați între timp.”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.