Nicole Cherry și Florin Popa formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară, iar în mai puțin de o lună vor deveni părinți pentru prima dată. La cei 22 de ani ai săi, se mândrește cu faptul că o va aduce pe lume pe Anastasia, micuța care le va schimba viața din toate punctele de vedere. 

Nicole Cherry, despre relația cu Florin Popa

Viitoarea mămică a oferit un interviu, cu puțin timp înainte de a naște, în care a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, alături de care este de ani de zile. Prima lor întâlnire a fost foarte amuzantă, când se afla în zona Unirii, în timp ce tatăl ei căuta un magazin GSM pentru a repera telefonul.

În momentul în care l-a văzut, s-a îndrăgostit din prima zi de el și a simțit că are un viitor împreună cu acesta. Mai mult de atât, Nicole Cherry și-a dorit dintodeauna să își întemeieze o familie, iar pe el l-a văzut bărbatul perfect pentru asta. Nu a deranjat-o nici măcar faptul că este mult mai de vârstă decât ea, ci a considerat acest lucru un avantaj, deoarece a avut de fiecare dată ce să învețe de la el și au crescut frumos împreună.

„Prima întâlnire a fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect, fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”, a declarat Nicole Cherry, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.