Mihai Petre și Elwira s-au făcut remarcați în cadrul emisiunii Asia Express, încă din prima săptămână. Mulți dintre cei de acasă nu aveau o părere prea bună despre el, dar și-au schimbat-o pe parcursul competiției. Nu toată lumea i-a avut la suflet, dar este ceva normal ca fiecare dintre cei de acasă să își aleagă preferații, motiv pentru care au primit și multe mesaje de hate.

Care a fost cea mai grea zi din Asia Express

Cei doi soți au fost invitați, seara trecută, la Xtra Night Show, unde au vorbit despre cea mai frumoasă, dar și despre cea mai dificilă experiență din viața lor. Ambii au recunoscut că ultima perioadă din concurs, în special cea care în care au fost la un pas de eliminare, a fost extrem de grea pentru ei. Nu mai exista cursa pentru ultima șansă, regulile se schimbau de la o zi la alta, iar adaptarea la noile situații le-a dat mari bătăi de cap.

”A fost greu, a fost foarte greu, din toate punctele de vedere, nu numai fizic, dar sincer ultima etapă a fost extrem de grea psihic”, a mărturisit Elwira Duda la Xtra Night Show.

Oboseala și dorul de casă au fost și ei doi factori importanți. Au avut momente în care pur și simplu au simțit că vor ceda, dar faptul că fiica lor voia să îi vadă jucând în marea finală îi motiva la orice pas. A fost o experiență unică pentru ei și s-au bucurat din plin de experiența unică pe care au avut-o și, mai mult ca sigur, ar mai repeta ocazia, dacă ar avea ocazia.

”Eram foarte obosiți și ne era foarte dor de fete și simțeam că nu mai avem același randament ca la început, ceva se erodase acolo, a fost ceva de nedescris, a fost cea mai grea zi a noastră din Asia Express. Se schimbă complet regulile, nu mai există cursa pentru ultima șansa, dar totuși nu ai stresul competiției”, a declarat Mihai Petre, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.