Cleopatra Stratan a făcut recent un live pe Instagram, pentru a petrece mai mult timp cu fanii ei pe care i-a neglijat în ultima vreme. Soția lui Edward Sanda a fost luată imediat la întrebări de către internauți, iar ea nu a ezitat să le ofere toate răspunsurile de care aceștia aveau nevoie. Una dintre cele mai mari curiozități pe care le-au avut aceștia a fost legată de modul în care fiica lui Pavel Stratan reușește să se mențină în formă. 

Cleopatra Stratan, moment de sinceritate în fața fanilor

În timp ce multe vedete de la noi se chinuie din greu să arate ca scoase din cutie și să se mențină prea mult efort, partenera de viață a lui Edward Sanda nu depune prea mult efort în acest sens. Artista a avut mereu un trup de invidiat, ca tras prin inel, de care este tare mândră și pe care l-a pus în evidență ori de câte ori a avut ocazia. Întrebată cum reușește să arate atât de bine, basarabeanca a recunoscut că nu mânăncă prea mult.


Nu face acest lucru intenționat, ci pur și simplu nu simte nevoia de mai mult. Unii au crezut că face sport și de aceea arată atât de bine, dar ea spus clar că nu are voința necesară și nici nu este dornică să se ocupe de acest lucru. Ar putea să își ia toate aparatele necesare, fără să fie nevoită să se deplaseze la sală, dar nu și-a făcut un scop din asta. Se pare că are gene bune, iar multe dintre admiratoarele sale i-au transmis că este o femeie norocoasă.

"Păi eu nu prea mănânc, mănânc putin, nu ca as avea eu vreun moft, ci pentru ca atat pot. Nici sport nu fac, nu ca nu as putea, ca pot sa imi iau toate echipamentele, vointa si dorinta nu am.", a povestit Cleopatra Stratan pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.