Mihai Petre și Elwira au scăpat ca prin urechile acului de eliminare, în semifinala Asia Express. Cei doi soți au ajuns de două ori pe ultimul loc, dar au avut noroc ca ambele pietre din cuferele lor să fie verzi. Astfel, cele care au părăsit competiția cu lacrimi în ochi au fost surorile Buble. Acestea au regretat enorm că nu au putut participa la ultimul joc împreună, dar s-au bucurat de cele mai frumoase două luni din viața lor.

Mihai Petre, despre marele premiu

Mihai Petre și partenera lui de viață au avut un parcurs demn de toate aplauzele, fiind mai mereu pe primele locuri în competiție. Aceștia au luptat cât de tare au putut, iar în unele momente își ieșeau din fire, când simțeau că le este mult prea greu pentru a face față probelor la care erau supuși. Dorința lor de a câștiga le-a dat serios de gândit celor de acasă, care au ajuns la concluzia că sunt „disperați după bani”, așa cum le-au transmis de foarte multe ori în secțiunea de comentarii.

Invitați într-un platou de televiziunii, finaliștii emisiunii de la Asia Express au lămurit și această situație, dar au dat și niște detalii semnficative din culisele concursului pe care l-au trăit la cote maxime. Din câte a povestit chiar Mihai Petre, el și Elwira nu s-au gândit niciodată la premiu, pentru că altfel nu ar fi avut forță să lupte atât de bine.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.