Roxana Vancea l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Dragoș Paiu, în urmă cu aproximativ o săptămână. Cu puțin timp înainte de venirea pe lume a micuțului, vedeta a dezvăluit numele pe care ea și partenerul ei l-au ales pentru cel mic, dar se pare că între timp s-au răzgândit și au făcut o altă alegere. Fanii sunt de părere că era mai bună prima variantă, dar sunt conștienți că este alegerea lor cum vor să își strige fiul. 

Ce nume a ales Roxana Vancea pentru fiul ei

Roxana Vancea le mărturisise fanilor ei că numele ales pentru cel mic este Ayan, dar nu au rămas la el, ci au decis că ar fi mult mai bine să poarte numele de Zian. Nu a dat deloc declarații în acest sens, dar a povestit că Milan, fiul soțului ei dintr-o căsnicie anterioară, l-a așteptat cu brațele deschise pe Zian și și-a luat deja rolul de frate mai mare în serios.

În ceea ce privește nașterea sa, e a povestit recent că a preferat să nască pe cale naturală, pentru a se recupera destul de repede, ceea ce s-a și întâmplat. Fosta asistentă TV a revenit la forma inițială, la doar câteva zile după ce a adus pe lume primul ei copil. Arată atât de bine de parcă nu ar fi fost însărcinată vreodată, iar fanii ei nu au putut să nu remarce lucrul acesta.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au acomdat destul de bine cu minunea care a venit pe lume și pe care și-au dorit-o din tot sufletul lor.

„Am pus 5 kilograme pe sarcină, toată sarcina. Am ajuns în spital la 52,5. A doua zi după operație aveam 48, acum am deja 47 de kilograme. De săptămâna viitoare mă apuc de sport. N-am avut probleme cu alăptatul. E chiar plăcut cu alăptatul. M-am speriat, pentru că mama a avut probleme cu alăptatul. Eu am născut natural. Mă așteptam la ceva mult mai dureros. A fost dureros, dar nu cum mă așteptam eu. Am avut trei ore travaliu și 10 minute nașterea în sine”, a declarat Roxana Vancea, în cadrul emisiunii Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.