Maestrul Tudor Gheorghe a venit cu un mesaj dur la adresa persoanelor care nu se vaccinează, după ce a susținut un concert la care au avut acces doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală.

Tudor Gheorghe, mesaj pentru persoanele nevaccinate

Maestrul a spus că recent a susținut un concert la Cluj, unde spectatorii au intrat pe baza certificatului verde sau a adeverinței care atestă că în trecut au fost infectați de Covid-19. Acesta a menționat că este vaccinat de două ori și urmează să se imunizeze și cu a treia doză.

"Sunteți ușor întârziați, spectacolul meu a avut loc la Cluj. Lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele care trebuiau. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Mă voi vaccina de 20 de ori dacă e cazul.”, a declarat maestrul.

„Muriți în liniște"

Cântărețul a adus exemplul altor țări, în care rata de vaccinare a populației este mult mai mare și secțiile de la ATI nu se confruntă cu un val tragic de bolnavi Covid-19. Tudor Gheprghe a menționat că nu îl deranjează decizia altor persoane de a nu se vaccina.

„Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI câți sunt cei care sunt acolo vaccinați. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște", a declarat Tudor Gheorghe, potrivit observatornews.ro.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.