Emoții mari și lacrimi pentru Estera și Lidia Buble, care seara trecută au fost eliminate din cadrul competiției Asia Express, la doar un pas de marea finală. În pericol de eliminare au fost ele alături de Mihai Petre și Elwira, care au fost puțin mai norocoși decât ei și au ales cutiile cu ambele pietre verzi. A fost un deznodământ cu totul neașteptat, iar „Bubilicile”, așa cum au fost ele alintate de către colegii lor, au pierdut șansa de a avea parte de ultimul lor joc împreună, acesta fiind și cel mai mare regret pe care l-au avut. 

Estera Buble, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Estera Buble a fost un real sprijin pentru sora sa, pe „Drumul Împăraților”. Pe lângă faptul că au avut șansa de a învăța mult mai multe lucruri una despre cealaltă, s-au bucurat și de două luni petrecute împreună. Nu vor mai avea niciodată șansa de a trece prin astfel de momente și sunt profund recunoscătoare pentru tot ceea ce au trăit.

Imediat după eliminare, Estera a publicat câteva imagini din semifinală, în dreptul cărora a scris și câteva rânduri emoționante. Și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce simte și a început să plângă și în clipa în care a văzut momentul plecării lor din concurs, la TV.

O postare distribuită de Estera Buble (@estera.buble)

Emotii, legatura mult mai stransa intre mine si Lidi, adrenalina, competitivitate, incredere de sine mult mai mare, ritm de viata alert (ca la armata), lume noua, foame, cersit cazare si transport. Asa descriu, pe scurt, experienta Asia Express, experienta pe care o consider o a doua mea copilarie, dar traita la intensitate maxima. Pe scurt, am spus, pentru ca nu pot descrie in cuvinte restul experientelor, pentru ca le-am trait cu si din suflet, iar, la ora asta, odata cu plecarea noastra, ma napadesc lacrimile si marele dor de competitie, concurenti si intreaga echipa de productie si toti cei care, mie si lui Lidi, ne-au fost alaturi...si la fiecare pas.
Multumesc, LIDI, ca ai fost mereu vesela, ai avut curajul sa fi TU, mega ambitioasa si ai “tras” alaturi de mine. Sunt disperata dupa tine si te iubesc si mai mult acum!!!!
Multumesc, dragilor din echipa de productie si toti cei implicati in acest proiect, dar si pentru sansa oferita de a experimenta un show de televiziune unde mi-am cam dat sufletul...si la propriu si la figurat. MAI VREAU! 😂❤🥰”,
a scris Estera Buble, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, sora Lidiei Buble a mărturisit care a fost primul lucru pe care l-a făcut în momentul în care a ajuns acasă. Ei bine, fosta concurentă de la Asia Express și-a îmbrățișat familia și a început să plângă foarte tare, când a realizat cât de mult crescuseră copiii săi în lipsa ei.

”Acasă, cand am ajuns, mi-am îmbrățișat familia mult, am plâns când am văzut cât crescuseră copiii în absenţa mea. Apoi, m-am dus la un tratament facial unde cred că am adormit. (râde) Spuneam foarte des „vai ce bine e să faci duş când vrei, „ce bine e să stai când ai chef (râde) şi am avut un concediu scurt la mare, unde am dormit aproape încontinuu”, a declarat ea, pentru viva.ro.

Citeste si:
Estera și Lidia Buble, revedere emoționantă! Sora cântăreței...
Estera și Lidia Buble,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.