Lidia Buble a mers în Asia Express cu un mare gând și anume acela de a nu se întoarce acasă nemăritată. Nu a existat zi pe „Drumul Împăraților” în care fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion să nu pună ochii pe câte un bărbat, pe care să își dorească să îl ia de soț. A stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor, dar a primit și un val de hate, fiind acuzată că își strică imagine dn cauza comprtamentului pe care îl are în acest concurs. 

Lidia Buble voia să se mărite, dar nu a reușit

Artistei nu i-a păsat deloc cum vor percepe oamenii privind-o acele momente, ci a vrut să se distreze, s-a simțit liberă să reacționeze după bunul plac, recunoscând mai apoi că dacă s-ar fi aflat în România, nu ar fi avut niciodată curajul să facă toate acele lucruri. Deși ea și sora sa au fost eliminate pe ultima sută de metri din competiție, blondina nu a vrut să plece oricum, ci a îmbrăcat rochia de mireasă pe care a păstrat-o în rucsac în tot acest timp.

Imediat după ce a aflat că piatra pe care o aveau în cufăr era roșie, ceea ce însemna că nu vor ajunge în finală, frumoasa cântăreață a izbucnit în lacrimi. Își dorea să se bucure de ultimul joc alături de Estera și îmbrăcată în rochie de mireasă, dar nu a mai apucat. Astfel, a decis să îmbrace rochia respectivă pe care a cumpăratat-o cu doar 100 de lei , spunând că ea nu pleacă nemăritată din Asia Express, mai ales după ce i-a promis lui Mihai Petre că îi va fi naș.

Fosta concurentă de la Asia Express visează atât de mult la întemeierea unei familii, deoarece aproape toți frații și surorile sale au una, iar ea nu a reușit nici măcar să aibă o relație stabilă.


„Eu nu plec oricum din Asia Express. Eu v-am zis ceva și mă țin de cuvânt. Eu ți-am zis că o să fii nașul meu. Eu mă mărit azi și nu plec nemăritată. […] Am cea mai urâtă rochie de mireasă. A fost luată pe grabă. Am cumpărat-o de la o doamnă, dintr-un pod, cu 1 milion. Eu am plecat cu gândul ăsta de acasă.”, a zis Lidia Buble, îmbrăcând rochia de mireasă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.