Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a itervenit în scandalul momentului. Bărbatul nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre situația dificilă în care se află acum fostul soț al fiicei sale. I-a atras atenția acestuia asupra unui lucru extrem de important de care speră că va ține cont.

George Burcea, condamnat de Săndel Bălan

Un întreg scandal a pornit pe internet, după ce George Burcea a instigat la ură și violență împotriva femeilor. Actorul a fost scos din sărite de câteva dintre fanele sale care l-a judecat pentru faptul că gătește și că se ocupă de treburile casnice. Acelor persoane le-a spus că ar merita să fie bătute de partenerii din viața lor.

În urma acestor declarații, lumea a luat foc, iar cartea sa „Scrisoare către Ceaușescu” a fost retrasă de pe piață. Mai mult de atât, oamenii au sărit și la gâtul Vivianei Sposub, care nu a dat nicio declarație în acest sens, până la monentul actual.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a transmis George Burcea, în mediul online.

Săndel Bălan, tatăl fostei sale soții a avut și el ceva de zis despre scandalul momentului, fiind de părere că mai devreme sau mai târziu, fiecare om plătește pentru greșelile sale. Mai mult de atât, consideră că este inadmisibil să instigi la violență împotriva femeilor, în momentul în care ești tatăl a două fetițe, care vor deveni femei la rândul lor.

”Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat tatăl Andreei Bălan, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.