Filmarea în care George Burcea afirmă că femeie ar trebui bătute de partenerii lor, pentru că unele dintre ele chiar merită lucrul acestea, a deveni virală. Mulți au rămas mască în fața afirmațiilor sale, iar în urma acestora, cartea de debut a actorului,„Scrisoare către Ceaușescu”, a fost retrasă de pe piață de către Editura Hyperliteratura; care nu a putut fi de acord cu instigarea la ură și violență împotriva femeilor pe care a făcut-o partenerul de viață al Vivianei Sposub.

Viviana Sposub nu a comentat nimic despre acest subiect

În timpul unui live pe care l-a făcut ieri în mediul oline, artistul s-a enervat extrem de tare din cauza unor femei care i-au spus că nu ar trebui să dea atât de mult importanță lucrurilor casnice și nici să gătească pentru iubita sa. În momentul acela, cu riscul de a deveni viral pe toate platformele, el a afirmat că deși a fost mereu împotriva violenței domestice și s-a împlicat în tot felul de campanii, unele chiar ar merita să fie tratate urât, așa cum era și bunica lui tratată de soțul ei.

Cuvintele sale au avut urmări grave, deoarece i s-a retras primul roman de pe piață și a adus, de asemeneea, un mare val de hate asupra sa. Nici iubita lui, Viviana Sposub, nu a scăpat de mesajele dure ale internauților, care nu s-au putut abține să nu o întebe pe concurenta de la Bravo, ai stil ce părere are ea despre afirmațiile pe care le-a făcut partenerului ei. Curioșii nu au primit un răspuns din partea sa, dar nu este timpul pierdut.

,,Viviana, ce ai de spus despre faptul că iubitul tău scoate în evidență faptul că femeile ar trebui bătute zilnic de bărbații lor când ajung acasă și că asta dorește el femeilor care fac mișto de el că gătește, un bărbat care să le bată cu scaunele când vine de la lucru. Poate nu te privește, dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta, că ești femeie și ar fi nice să te adresezi acestui subiect, fiind persoană publică și cu atâta influență.", i-a scris cineva Vivianei Sposub, în mediul online.

Mai mult de atât, George Burcea a realizat că a greșit, dar a fost mult prea târziu. Îi este rușine de felul în care a putut să reacționeze, dar și-a luat apărarea spunând că a fost provocat la rândul lui.

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

,,Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste mie și niciunei femei.", a scris George Burcea, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.