Cătălin Măruță este implicat în tot mai multe scandaluri, în ultimele luni. Acesta a fost acuzată de câteva vedete de la noi din țară că nu are un comportament adecvat pentru un prezentator și că urmărește să facă rating, deși invitații lui nu sunt de acord cu subiectele pe care le abordează despre aceștia, la Pro TV. 

Cătălin Măuță, pus la zid

Antonia l-a acuzat pe acesta că încearcă să facă rating pe seama suferinței ei și a familiei sale. Alexandra Stan a povestit, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, faptul că soțul Andrei a difuzat un material pe care au stabilit că îl vor da într-o altă perioadă de timp, dar el nu și-a dorit decât exclusivitate. Simona Sensual l-a reclamat la CNA, deoarece în ediția în care i-a avut ca invitați pe Romică Țociu și pe Cornel Palade, a fost jignită și i s-a pus în pericol imaginea.

Nici Bianca Drăgușanu nu a fost foarte mulțumită în ceea ce privește apariția ei în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță. Diva stabilise anumite lucruri cu producătoarea emisiunii pe care el nu le-a respectat. A reușit doar să o pună într-o lumină proastă, motiv pentru care blondina a zis clar că nu vrea să mai audă de el și că nu va mai călca vreodată în acel platou.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e… Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro, zilele trecute.

Rugat să își dea cu părerea despre această situație, soțul Andrei a refuzat vehement acest lucru, deoarece este de părere că s-ar fi făcut multă vâlvă în urma declarațiilor pe care ar fi putut să le dea.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

“Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”, a declarat prezentatorul, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.