Seara trecută, concurenții de la Asia Express au primit o serie de scrisori emoționante din partea celor de acasă. Aceștia s-au bucurat enorm pentru cuvintele frumoase pe care le-au citit și au izbucnit în lacrimi. Cel mai frumos moment a fost cel în care Emi de la Noaptea Târziu a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră, imediat după ce i-a citit scrisoarea. 

Emi de la Noaptea Târziu se însoară

Chiar facă femeia vieții lui nu era prezentă în cadrul emisiunii, el a făcut cel mai frumos gest din lume și i-a cerut mâna. Aflată și ea în fața micilor ecrane în acel moment, la ei acasă, a avut loc și cererea în căsătorie oficială. Mădălina a spus cel mare mare și sincer „DA!” din viața sa, fiind cu adevărat luată prin surprindere.

Imediat după aceea, atât Cuza, cât și Emi au postat câteva imagini pe rețelele sociale, iar fostul iubit al Ramonei Olaru regretă un singur lucru și anume că prietenul pe care îl are de mai bine de 15 ani se însoară înaintea lui. Se pare că avea copii și a-și întemeia o familie sunt cele mai importante lucruri pentru îndrăgitul vlogger, care nu a avut prea mare noroc în dragoste până acum.

Emi a postat, de asemenea, o imagini cu inelul de logodnă pe care nu l-a nimerit, dar pe care îl va schimba zilele acestea. I-a mulțumit viitoarei sale soții pentru ceea ce a făcut pentru el și pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună și de care se vor bucura și de acum înainte. Nu este perfect și nici nu se consideră suficient de bun pentru ea, de aceea îi mulțumește și pentru faptul că a reușit să îl accepte fix așa cum este el, cu bune și rele.

„Zise DA! ❤️ CAUT PRIETEN NOU!!! Felicitari @dr.madalinag … @emi.ntz mna…felicitari si tie🙄”, a notat Cuza, în mediul online.

„ A zis da !! ❤️❤️💍 (nu avea incotro) 🤣 Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi, tot ce am trait impreuna si pentru toate momentele in care imi vei fi alaturi si pentru toate momentele pe care le vom trai impreuna! Chiar daca nu-s perfect, nici macar atat de bun, iti multumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi, în dreptul imaginii cu viitoare soție.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.