Durere mare pentru Speak. Iubitul Ștefaniei a pierdut un om drag din viața lui, pe care îl iubea enorm și care, din nefericire, nu a acceptat niciun fel de ajutor nici din parte sa, nici din partea altor membri ai familiei. Trista veste a fost dată chiar de artist, pe contul lui de Instagram, unde fanii i-au transmis condoleanțe, în speranța că va fi un bărbat puternic și că va depăși și acest moment greu din viața sa.

A murit bunicul lui Speak

Partenerul de viață al Ștefaniei a postat o imagine alături de bunicul lui care a încetat din viață, după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Bărbatul refuzase să primească ajutor, din simplul motiv că nu credea în virus, iar acest lucru a dus la decesul lui. Era singurul bunic pe care cântărețul îl mai avea în viață și spune despre el că era cel mai puternic dintre toți.

Nu a vrut nici măcar să se vaccineze, nu credea deloc că țara noastră se confruntă cu această problemă, dar a început să creadă în momentul în care plămânii săi au început să nu mai funcționeze la capacitate maximă. Când a acceptat ajutorul medicilor, a fost mult prea târziu pentru a i se salva viața.

În plus, el le-a dat și un sfat urmăritorilor săi de pe Instagram. Le-a spus că dacă sănătatea le permite să își vaccineze părinții și bunicii, deoarece ei sunt cei mai vulnerabili.

Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru ca nu a crezut în virus, pentru a asa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la inceput. Pentru ca nu credea în virus. A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul exista, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤
Te iubesc bunicule! 🖤

P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinati-va parintii si bunicii pentru ca ei sunt cei mai vulnerabili!”, a anunțat Speak, în mediul online.

Citeste si:
Hacker român extrădat în SUA după ce a contribuit la răspândirea...
Hacker român extrădat în SUA...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.