George Burcea este, dacă am întreba-o pe Viviana Sposub, bărbatul perfect. El o ajută la treburile casnice și gătește pentru partenera lui de viață, ori de câte ori are ocazia. Acest lucru le nemulțumește, însă, pe fanele sale care i-au transmis niște mesaje dure pe social media, în urma cărora actorul a răbufnit la rândul lui.

George Burcea, reacție acidă pe Instagram

George Burcea a făcut un live recent, pe contul lui de Instagram, pentru a lămuri anumite lucruri care l-au enervat la culme. Multe dintre femeile care îl urmăresc nu sunt de părere că el ar trebui să se ocup de casă atât de mult pe cât o face, iar iubitul Vivianei Sposub nu a mai rezistat și și-a exprimat punctul dur de vedere, cu riscul de a fi judecat de intenauți mai apoi.

În primă fază, a început să discute cu admiratorii săi despre violența domestică pe care nu o încurajează în niciun fel. Nu i se pare în regulă faptul că multe dintre femeile care trec prin asemenea situații pot accepta ceea ce li se întâmplă, considerând că este ceva normal. Mesajul pe care l-a transmis pe această temă este unul care multora le-a dat serios de gândit.

"Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt "ok" cu faptul că bărbații le bat. Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă. Totuși...se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare...dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo. Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită." a mărturisit George Burcea, în live-ul de pe Instagram.

Faptul că el gătește pentru Viviana Sposub le-a enervat pe multe dintre fanele sale, care nu s-au putut abține să nu îi transmită că are un comportament neadecvat. Ei bine, George Burcea nu a fost de acord cu ele și și-a exprimat și el punctul de vedere, care sigur nu a fost pe placul lor.

Citeste si:
A trecut o lună de la moartea lui Nosfe. Mesajul emoționant...
A trecut o lună de la moartea...

"Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu...înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.", a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.