George Burcea este pe princiul fapte, nu vorbe și chiar dacă părea dispus să o ia de soție pe Viviana Sposub în orice momente, și-a schimbat brusc opinia. Concurenta de la Bravo, ai stil a mărturisit chiar în cadrul galei de săptămâna trecută că așteaptă să facă marele pas împreună de mai bine de un an. Unii sunt de părere că nu își pot uni destinele, deoarece el încă nu a încheiat divorțul de fosta lui soție, Andreea Bălan, dar motivu invocat de artist este complet diferit.

George Burcea, noi detalii despre nuntă

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de mai bine de un an. Îndrăgostiții s-au cunoscut în timpul emisiunii Ferma, la scurt timp după ce el și fosta lui parteneră de viață și-au spus adio. Pe atunci, fosta prezentatoare meteo nu îi acorda prea multă atenție, dar ușor, ușor s-a apropiat și mai mult de el și au ajuns să formeze o relație specială.

Cei doi se văd împreună pentru totdeauna, iar actorrul a dat de înțeles că își dorește să meargă alături de partnera lui de viață în fața altarului. Recent, gândurile lui s-au schimbat și a renunțat la ideea de a mai face o nuntă, din cauza faptului că este mult prea ocupat din punct de vedere profesonal și, cel mai probabil, nici nu vrea să grăbească lucrurile.

Îi mulțumește iubitei sale pentru toată susținerea pe care i-a oferit-o până și își dorește ca toată lumea să fie la fel de fericită precum este el în momentul acesta.

"Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întamplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an.", a spus George Burcea, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.