Ediția de seara trecută a emisiunii Asia Express le-a dat foarte mult de gândit telespectatorilor. Aceștia sunt de părere că Estera și Lidia Buble ar fi favorizate de producătorii show-ului și au observat un detaliu important.

Ce au putut observa fanii Asia Express

Estera și Lidia Buble au fost undele dintre cele care au ajuns pe ultimul loc și au avut de ales unul dintre cuferele așezate în fața Irinei Fodor. Soții Natanticu au avut ghinion și au avut asupra lor două cufere, iar unul dintre acestea conținea piatra roșie, care în mod clar însemna eliminarea lor din concurs, având în vedere că în această etapă nu a mai existat cursa pentru ultima șansă.

După eliminarea soților Natanticu, un întreg război a pornit în comentarii. Cei care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea de la Antena 1 nu au putut să nu își exprime regretul în ceea ce privește plecarea lor din concurs, spunând că surorile Buble au fost favorizate, lucru care nu li s-a părut deloc corect.

Unii au fost foarte, foarte atenți și au remarcat că sub cufărul ales de cele două surori se afla un plic, pe care ei l-au considerat un indiciu pentru acestea. Estera și Lidia Buble au scăpat la limită de eliminare și au ajuns în semifinală alături de Cuza și Emi, dar și alături de Elwira și Mihai Petre.

“Bublele au fost favorizate, au avut un plic sub cufăr, au ştiut ce trebuie să aleagă. Nu a fost corect”, “Mă bucur că au rămas băieții, dar îmi pare rău că au plecat Natanticii”, “Îmi pare rău pentru Natantici, îmi doream surorile să plece că sunt prefăcute, rele”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.