Like Creața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudiu Brinza. Cei doi îndrăgostiți au ani buni de relație și o fetiță împreună, pe care influencerița a adus-o pe lume acum câteva luni. Se pare că rolul de mamă nu o sperie deloc, iar anul viitor va naște din nou, marele anunț fiind făcut chiar de ea în mediul online. 

Like Creața, veste de zile mari pe social media

Bucurie mare pentru Like Creața și partenerul ei de viață, care vor deveni părinți pentru a doua oară. Aceștia sunt mai pregătiți ca oricând pentru ce va urma și speră că totul va decurge conform planului. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și a ascuns sarcina, până în momentul în care burtica a început să se vadă.


Vestea că va deveni mamă pentru a doua oară a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Fanii acesteia au rămas mască, dar s-au bucurat enorm pentru ea și așteaptă cu nerăbdare noi informații despre sarcină. Deși nu a trecut nici măcar un an de când fiica lor, Eza Ștefania, a venit pe lume, se pare că îndrăgostiții nu pierd vremea deloc și vor să își întemeieze familia la care au visat mereu.

Like Creața este extrem de emoționată în ceea ce privește venirea pe lume a celui de-al doilea copil și și-a găsit cu greu cuvintele de a face marele anunț în mediul online.

”Si anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea😍 O sa mai avem un bebe🤰🏻❤️ #happybirthdaytome #momtobe”, a scris ea, în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.