Norocul nu a fost de partea Elizei și a lui Cosmin Natanticu. Aceștia au fost eliminați din compeția Asia Express, înainte de semifinală. Marea bătălie se va da între Cuza și Emi, Elwira și Mihai Petre, dar și între Estera și Lidia Buble, care au scăpat ca prin urechile acului.

Eliminare neașteptată la Asia Express

Emoții mari în cadrul ediție de seara trecută a emisiunii Asia Express. În ultimele etape din concurs, nu mai există cursa pentru ultima șansă, iar acest lucru a creat o și mai mare tensiune între concurenți. Cei care au ajungeau pe ultimul loc la Irina Fodor, în cadrul celor trei probe de foc, erau nevoiți să își aleagă unul dintre cufere, iar echipa care îl alegea pe cei cu diamantul roșu era nevoită să plece din concurs.

Cei care au părăsit emisiunea au fost Natanciii. Cei doi soți își doreau enorm să câștige și au demonstrat în repetate rânduri faptul că formează o echipă puternică. S-au bucurat din plin de această experiență unică din viața lor și sunt convinși că nu vor mai trece niciodată prin astfel de situații. Emisiunea Asia Express a fost ca un test suprem pentru frumoasa lor căsnicie, pe care au reușit să îl treacă.

Imediat după eliminare, soția actorului a transmis un mesaj extrem de emoționat în mediul online, prin intermediul cărora le-a mulțumit celor care au făcut posibil un asemenea proiect, dar și celor care i-au susținut de la început și până în ultima lor zi în Asia Express.


”Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a notat Eliza Natanticu, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.