Zi mare pentru Gabriela Prisăcariu și pentru soțul ei, Dani Oțil. Vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar partenerul ei de viață nu avea cum să lase o asemenea zi să treacă neobservată. Prezentatorul TV i-a pregătit acesteia o surpriză de zile mari. 

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani

Gabriela Prisăcariu a devenit anul acesta mămică și nimic nu se poate compara cu acest sentiment. Dai Oțil îi este recunoscător acesteia pentru tot ceea ce a făcut pentru el, dar mai ales pentru faptul că l-a făcut tată. Cu ocazia împlinirii a 29 de ani, acesta i-a transmis frumoasei sale soții un mesaj, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cei doi au parte de o căsnicie frumoasă, iar de când Luca Tiago a venit pe lume, familia lor este una completă. Îndrăgitul moderator a mărturisit că indiferent de care ar fi fost cadoul pentru soția sa, nimic nu s-ar fi ridicat la nivelul celui pe care ea i l-a dăruit și anume copilul lor, care a devenit ușor, ușor centrul Universului celor doi îndrăgostiți.

Mai mult de atât, ea a postat o serie de imagini în mediul online, unde ține zilnic legătura cu admiratorii ei și le-a arătat cum se bucură de această zi specială din viața ei. Nu își mai dorește nimic la cei 29 de ani, pentru că a primit până acum mai mult decât a visat vreodată.

''Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți. I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine.'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.