În urmă cu doar două săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiuii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV, iar în urma acesteia a pornit un întreg scandal între cele două vedete. Fosta lui Bodi a mărturisit clar cum s-a ajuns într-o asemenea situație.

Bianca Drăgușanu a luat foc

Cătălin Măruță este recunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat cu unele dintre cele mai îndrăgite persoane publice de la noi. Antonia, Alex Velea, dar și Alexandra Stan nu au o părere prea bună despre partenerul de viață al Andrei, al cărui comportament i-a deranjat pe fiecare dintre ei. Iubita lui Alex Velea a fost chiat dezamăgită de felul în care prezentatorul încerca să își ridice audiența pe seama problemelor din familia sa.

Recent, Bianca Drăgușanu a avut și ea ceva de zis la adresa lui Măruță, la doar câteva zile după ce a fost invitată în cadrul emisiunii sale, de la Pro TV. Diva nici nu vrea să mai audă de el și a spus clar că nu a crezut că toate lucrurile rele pe care le-a auzit despre el erau adevărate până nu a simțit-o pe pielea sa.

Deși discutase cu producătoarea emisiunii despre ce avea să se petreacă acolo, Măruță a procedat într-un alt fel. În urma acestei experiențe, Bianca Drăgușanu a ajuns la concluzia că tot ce urmărește el este să îi pună pe invitații lui într-o lumină proastă și se gândește doar la el. A deranjat-o faptul că pe el îl interesa de unde face ea rost de bani și a încercat să explice faptul că ea are carte de muncă, de la vârsta de 18 ani.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e… Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.