Andreea Marin a luat decizia de a se căsători pentru prima dată, când avea doar 21 de ani. Cum era de așteptat, mariajul ei nu a fost unul de durată, iar la scurt timp după a considerat că este cel mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumul lui. Se pare că nu lipsa sentimentelor a fost cea care a dus la separarea lor.

Andreea Marin, despre prima căsnicie

Cunoscuta prezentatoare a fost mereu rezervată, când a venit vorba de viața privată. A încercat să își țină problemele personale și relațiile departe de camerele de filmat, dar nu a reușit de fiecare dată. De exemplu, separarea de Ștefan Bănică Jr. a fost un subiect urmărit de multă lume, dar până a-l cunoaște pe tatăl fiicel sale, Andreea Marin a mai fost căsătorită.

Visa să își ia viața în propriile mâini și să își întemeieze o familie, deși era prea mică pentru a se gândi la astfel de lucruri. A ajuns în fața altarului alături de bărbatul pe care îl iubea la vremea aceea, dar tot la fel de repede a ajuns și la notar, pentru a semna actele de divorț. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, frumoasa vedetă a vorbit despre moitvele care au dus la ruptura dintre ei, deși aveau sentimente foarte puternice unul pentru celălalt.

"Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la 'Surprize', am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față.", a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.