Larisa Udilă a făcut recent o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe social media, de care fanii au profitat așa cum au știut ei mai bine. Încă din primele minute, soția lui Alexandru Ogică a fost bombardată cu întrebări legate de viața sa privată, iar sinceră din fire, nu s-a ferit să le ofere răspunsurile mult așteptate. Ceea ce a putut spune despre căsnicia sa, însă, i-a lăsat pe toți mască.

Larisa Udilă, sinceră cu fanii din mediul online

Deși au ani buni de relație, tinerii și-au unit destinele în vara acestui an, după ce ea a rămas însărcinată cu primul lor copil. Au avut parte de o nuntă ca în povești și de o petrecere pe măsură, la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor. Mai apoi, a venit pe lume fiul lor, Milan, iar viețile lor s-au schimbat complet. Văzuți în postura de părinți și cu o mare responsablitate, tot felul de gânduri nu le-a mai dat pace.

Mulți dintre fanii lor credeau că aceștia au parte de o căsnicie perfectă, iar Larisa Udilă era un model pentru multe dintre femeile care o urmăresc pe Instagram. Ei bine, se pare că nici relația lor nu este una perfectă. Bruneta a spus chiar că trebuie să treacă și prin momente dificile, pentru a avea idee cum să se bucure de cele frumoase.

,,Nu există căsnicia perfectă. Trebuie să treci și prin momente de genul ca să le apreciezi pe cele fericite”, a fost răspunsul ei.

La un moment dat, un internaut a întrebat-o dacă își dorește o fetiță, iar ea a spus că nu. Partenera de viață a lui Ogică vrea, de fapt, un băiețel.

„Fals. Vreau încă un băiețel.”, a mai zis Larisa Udilă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.