Cele patru echipe rămase la Asia Express au avut surpriza de a ajunge pe o plajă superbă din Marea Mediteraneană, dar ceea ce nu le-a plăcut foarte mult a fost proba la care au fost supuse. Concurenții au fost nevoiți să facă niște castele de nisip, iar unii nu aveau nici cea mai mică idee ce presupune acest lucru, pentru că nu mai făcuseră unul niciodată în viața lor. 

Cuza nu s-a mai putut abține

Presiunea pusă pe concurenți, când mai este un singur pas până la marea finală, este una imensă. Aceștia luptă cu toate forțele pe care le mai au, iar discuțiile dintre ei au devenit și ele tot mai aprinse. În ediția de seara trecută, cel care a răbufnit a fost chiar Cuza, concurentul care a dat dovadă de o răbdare de fier până la momentul actual.

Proba construirii unui castel de nisip a fost cea care l-a scos din sărite, iar el și colegul lui de echipă și-au aruncat cuvinte grele. Nimeni nu se aștepta la una ca asta, dar fiind foarte buni prieteni s-au iertat pentru momentele în care au simțit că nu mai pot, iar mai apoi au dus proba până la final, deși cel care a muncit mai mult a fost fostul partener de viață al Ramonei Olaru.

,, S-a apucat Emi să facă cu mânuțele lui gardu, în loc să le spună copiilor să facă asta și el se apuce să măsoare. Noi trebuia să ne apucam de castelul ala sa fie de un metru. Emi efectiv se învârtea în cerc, nu făcea nimic. Eu eram cu lopata în mână, săpam, aruncam nisipul", a declarat Cuza, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.