Estera și Lidia Buble au avut partea, în cea mai recentă ediție a emisiunii Asia Express, de un moment care le-a făcut să verse lacrimi amare și să se roage în genunchi la Dumnezeu. Competiția este din ce în cea mai grea pentru cele două surori, care la momentul actual se tem de eliminare mai mult decât orice pe lume. 

Concurentele ar putea fi eliminate

Lidia Buble și sora sa, Estera, au plecat pe „Drumul Împăraților” cu dorința de a câștiga marele premiu al emisiunii. Au dat tot ce au avut ele mai bun, iar în primele etape din concurs s-au descurcat de minune, mai ales în ceea ce privește autostopul. În timp ce colegii lor stăteau ore întregi în stradă pentru a găsi o mașină care să îi ducă la destinație, fetele erau mereu cu un pas înaintea lor.

Această etapă a concursului nu esta una prea fericită pentru surorile Buble, care din păcate au ajuns ultimele la Irina Fodor. Prezentatoarea nu doar că le-a spus că sunt nevoite să își caute cazare, dar le-a și dezvăluit că sunt mai aproape decât credeau de eliminarea lor din concurs.

”A fost foarte greu să aleg o cutie, pentru că stai sa te gândești că într-una este o piatră roșie sau în cealaltă verde, iar totul depinde de alegerea ta. Îmi vine sa plâng și să râd în același timp”, a povestit Lidia Buble, la Asia Express.

În monentul în care au auzit lucrul acesta, vedetele s-au așezat în genunchi și au vărsat lacrimi amare. Nu le venea să creadă că au ajuns pe ultimul loc și că lupta lor s-ar putea sfârși, când mai este foarte puțin timp până la marea finală. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă vor părăsi concursul.

,,Plângem de ciudă, pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie", au mai zis ele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.