Viviana Sposub a dat dovadă de curaj, în cea mai recentă ediție a emisiunii Bravo, ai stil. Iubita lui George Burcea a venit în platou cu un număr de roast acid la adresa concurentele, la adresa juraților și a Ilincăi Vandici. Nu a  iertat-o nici pe fosta soție a partenerului, despre care a făcut câteva afirmații dure, în fața tuturor. 

Viviana Sposub, roast acid în emisiunea Bravo, ai stil

Concurenta de la Bravo, ai stil și-a început roast-ul spunând cuvinte dure despre colegele sale de platou, iar personajul principal a fost Ruxi. Bruneta a fost acuzată că deși a scris o carte deja, nu are un vocabular prea bogat. Enervată la culme de spusele rivalei sale, Ruxi i-a mărturisit acesteia că ea a scris o carte care s-a clasat pe locul al doilea în topul vânzărilor de anul acesta. Mai mult de atât, i-a dat de înțeles că George Burcea ar trebui să-i urmeze sfaturile, pentru a vinde mai multe exemplare.

Când a venit rândul juraților, Viviana Sposub nu a fost deloc blândă, dar a sperat că ei vor lua glumele sale ca atare și că nu se vor supăra. Cele mai dure replici au fost, însă, cele care făceau referire la Andreea Bălan. Vedeta a spus că le-a cunoscut pe fiicele partenerului său și că se bucură pentru faptul că seamănă cu tatăl, nu cu mama lor.

Fosta prezentatoare meteo a precizat că se visează mireasă de mai bine de un an, dar nu poate să facă nunta din cauza faptului că George Burcea se află încă în plin divorț. Cuvintele sale au fost aspru criticate de colegele sale și de Maurice Munteanu, care s-a enervat la culme când Raluca Bădulescu a fost asociată cu manelele.

„Acum, să zic și ceva despre mine. Eu sunt Viviana Sposub, alias <>. Așa că, fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile! Vin peste voi și vi-l fur! Să știti că am cunoscut copiii partenerului meu. Sunt foarte frumoși. Seamănă cu el, Slavă Cerului! De mică m-am visat mireasă, iar de un an și trei luni, Burcea îmi tot zice că ma ia de mireasă. Și tot de un an și trei luni eu aștept… să divorțeze.”, a zis Viviana Sposub, la Bravo, ai sti.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.