Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isa, au plecat pentru câteva zile la munte. Au simțit nevoia să se relaxeze și să își creeze amintiri frumoase, în locurile prin care fiica lui Petre Roman mergea alături de părinții săi, pe vremea când era doar un copil. Odată ajunsă acolo, s-a emoționat până la lacrimi și a făcut o serie de dezvăluiri pe contul ei oficial de Instagram, unde își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce face. 

Oana Roman, la pas prin locuri dragi

Oana Roman și partenerul ei de viață sunt mai fericiți ca oricând, deși nimeni nu le mai dădea vreo șansă de împăcare. În luna februarie a acestui ani, cei doi au divorțat la notar, iar la câteva luni distanță și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Nu mai au de gând să piardă vremea și ori de câte ori prind câteva zilele libere, merg să se bucure împreună de țara noastră sau de multe locuri frumoase de peste hotare.

Recent, aceștia au decis să meargă la Predeal, de unde nu s-au putut abține să nu posteze și câteva imagini pe social media, pentru că toată lumea să vadă cum și pe unde se distrează. La un moment dat, fiica lui Petre Roman, Marius Elisei și copilul lor au mers să ia masa într-un restaurant care i-a aminitit vedetei de zilele în care mergea acolo cu părinții ei și a izbucnit în lacrimi, în fața tuturor.

''Restaurantul care mie îmi aduce aminte de niște amintiri absolut minunate pentru că toată copilăria mea când veneam la ski la Predeal, după ce veneam de la ski mergeam cu tata la restaurant să mâncăm o ciorbă caldă și împărțeam o porție de papanași. Este locul în care eu am copilărit și am niște amintiri extraordinare. M-am emoționat până la lacrimi pentru că am amintiri cu ai mei de aici. A fost superb!'', a povestit Oana Roman, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.