Ediția speacială a emisiunii Chefi la cuțite o avea ca prezentatoare pe Gina Pistol, care s-a retras pentru o vreme de pe micile ecrane, din dorința de a sta mai mult timp cu fiica sa. Venirea pe lume a lui Josephine a făcut-o să renunțe la toate proiectele în care era implicată, dar nu regretă nimic, deoarece fiica ei și a lui Smiley este pe primul loc în viața blondinei. 

Cum s-a simțit Gina Pistol pe platourile de filmare

Telespectatorii se vor bucura de o ediție a emisiunii Chefi la cuțite în care concurenții sezonul 4 Asia Express vor demonstra că sunt la fel de pricepuți în bucătărie cum sunt și în cursă. Filmările au avut deja loc, iar Gina Pistol a avut mari emoții, după ce timp de opt luni Irina Fodor a înlocuit-o atât în cadrul show-ului culinar, cât și în cadrul competiției Asia Express.

Vedeta a fost foarte fericită din simplul fapt că s-a întors pe platourile de filmare și a avut o senzație foarte ciudată. Nici nu a simțit că a trecut atât de mult timp de când a luat o pauză, pentru creșterea micuței. Mai mult de atât, a fost extrem de fericită să îi cunoască și pe concurenții de la Asia Express. Cei de acasă pot urmări emisiunea în zilele de 20, 30 și 1 decembrie, pe Antena 1.

”Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol, conform cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.