Ruxi a reușit din nou să îi iase cu gura căscată pe cei trei jurați ai emisiunii Bravo, ai stil, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Ținuta pe care concurenta a adus-o în atenția lor, în Gala Candyland, a fost una pe care niciuna dintre participantele celor 7 sezoane nu a făcut-o până acum.

Ruxi, 5 pe linie

Gala de seara trecută i s-a potrivit mănușă lui Ruxi care a avut cea mai bună apariție. Concurenta a reușit să impresioneze pe toată lumea și a obținut nota 5 pe linie din partea juraților, care avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa ei. Chiar și Tibi Clenci, cel mai dur dintre jurați, a apreciat ceea ce a făcut, cu mențiunea că nu ar vrea să îi ridice statuie. Singurul lucru care i s-a părut puțin exagerat a fost machiajul, în rest nu a avut nimic de comentat.

„Eu nu o să stau acum să îi rdic statuie, că nu e cazul. Îmi place foarte mult. Singurul lucru care mă face uneori să nu fiu de acord cu ea este că de fiecare dată construiește prea mult în zona machiajului. Uneori nu e nevoie”, a declarat Tibi Clenc

Maurice Munteanu a ajuns și el la concluzia că Ruxi ar fi putut pleca îmbrăcată în felul acela oriunde, eveident fără machiajul pe care l-a realizat special pentru gală. Raluca Bădulescu este convinsă că ea a urmărit cu mare interes toate celelalte șapte sezoane ale emisiunii de la Kanal D, pentru că a adus în platou un personaj la care nu s-a mai gândit nimeni.

„Apreciez foarte tare cromatica, materialul din care este facuta rochia. Are un plus aceasta tinuta pe care o propui si anume firescul pe care il propui despre care tot latru de ceva vreme. Daca ai pleca asa oriunde, minus acel machiaj care evident e pentru o Gala, pentru un show TV, ai avea o aparitie extrem de stylish, foarte rafinata. Bravo, Ruxi, esti superba!", a fost reacția lui Maurice Munteanu.

„Atât timp cât tu, jurat, de 7 sezoane Bravo, ai stil anticipezi și te bucuri de ce face o concurentă, asta e foarte neobișnuit. Este clar că Ruxi s-a uitat la toate sezoanele Bravo, ai stil. A venit în platou cu un Wily Woanka care nu s-a mai făcut până acum”, a spus, la fial, Raluca Bădulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.