Jador a lansat, în urmă cu doar câteva zile, o piesă de adio pentru fosta lui parteneră de viață, Georgiana Elisei. A scris versurile respective în timp ce încă mai avea sentimente puternice pentru ea, fiind de asemenea, ultima melodie pe care i-o dedică, după despărțire.

Jador și Georgiana, separare defintivă

Singura persoană pe care Jador a iubit-o cu adevărat, de-a lungul vieții sale, a fost Georgiana Elisei. Femeia a reușit să îi fure inima manelistului, încă de pe vremea când era în facultate și nu era atât de cunoscut precum este în momentul de față. Având în vedere că nu era încă faimos, nu avea nici bani, ceea ce înseamnă că lucrurile materiale nu au fost niciodată de inters pentru ea. Cei doi s-au iubit sincer, iar ea l-a cunoscut pe artist așa cum este el în realitate.

A apreciat la ea enorm lucrul acesta și chiar dacă a mai fost și cu alte femei, între timp, fostul concurent de la Survivor nu o putea uita și a spus în repetate rânduri că ea este femeia vieții sale, că o iubește, dar că nu pot fi împreună din cauza gelozie.

Imediat după întoarcerea lui din Republica Dominicană, se zvonea că Jador și Georgiana Elisei s-ar fi împăcat, iar câteva imagini apăruseră și în mediul online. Dacă a fost sau nu adevărat, numai ei știu, dar cert este că acum povestea lor de iubire a ajuns la final, după cum chiar artistul a povestit în mediul online.

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt piesa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a povestit Jador, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.