Ruxi a demonstrat încă o dată că se implică destul de tare în proiectul Bravo, ai stil. Participarea la acest concurs nu este deloc una ușoară pentru ea, deoarece își creează singură ținutele și aleargă de la primele ore ale zilei și până seara, pentru ca aparațiile sale să fie unele de nota 10. Se descurcă de minune, dar din punct de vedere al sănătății lucrurile nu merg la fel de bine.

Ruxi a slăbit câteva kilograme

Ruxi a reușit să le atragă atenția celor de acasă, încă de când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Este foarte îndrăzneață, iar originalitatea sa primește numai cuvinte de laudă din partea juraților, care au declarat-o ca fiind cea mai bună din acest sezon. Creația de seara trecută l-a făcut pe Maurice Munteanu să afirme că a purtat cea mai bună ținută din toate cele 7 sezoane ale emisiunii.

Deși este ocupată în marea majoritate a timpului, Ruxi nu uită de fanii ei din mediul online. Recent, le-a făcut acestora o serie de dezvăluiri care i-au lăsat cu gura căscată. De când au început filmările emisiunii și până acum, ea a slăbit 5 kilograme și a mărturisit că nu a fost niciodată atât de slabă precum la momentul actual. Este un semn că își dă foarte mult silința, dar și că stresul a pus stăpânire pe ea.

„N-am fost în viața mea atât de slabă, cum sunt acum. Am 53 de kilograme. Când am început Bravo, ai stil, aveam 58 de kilograme, acum am 53. Am slăbit cinci kilograme, de când am început Bravo, ai stil. E foarte greu totul, probabil implicarea e mare în toate felurile; și fizică, și emoțională. Îmi place foarte mult să fac haine, mă pierd în chestia asta și e singurul lucru care mă ține în competiție.”, a declarat Ruxi, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.