Mihai Trăistariu și Costi Ioniță au fost multă vreme prieteni, iar producătorul muzical a avut un rol extrem de important în cariera artistului. La început, colaborau și l-a ajutat cu realizarea multora dintre piesele sale, dar din anul 2000, prietenia lor s-a sfârșit, iar motivul pentru care s-a ajuns într-o asemenea situație a fost dezvăluit chiar de artist, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihai Trăistariu l-a iertat pe Costi Ioniță

Prezent în cadrul emisiunii Teo Show, el a primit provocarea de a numi pe cineva care l-a trădat și fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a spus numele de Costi Ioniță. Mai apoi, a povestit și de ce anume s-a gândit la el. Se pare că în anul 2000, când s-a destrămat trupa Valahia, iar el și Dorin erau la cuțite, producătorul muzical a făcut un gest care cântărețului i-a lăsat un gust amar.

Costi Ioniță avea niște piese înregistrate de băieți, care nu erau tocmai unele potrivite pentru publicul lor și din dorința de a se răzbuna, le-a arătat lumii întregi. Din acest motiv, Mihai Trăistariu a refuzat să mai stea de vorbă cu el și au fost ani buni în care i-a purtat pică.

„Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani. Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Teo Show.

Odată cu trecerea anului, artistul a reușit să depășească momentele acelea, iar recent a colaborat cu cel pe care l-a urât pentru multă vreme. Ambii au realizat că erau doar niște copilării la timpul respectiv și că nu merită să fie supărați unul pe celălalt doar pentru atât.

„Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea. Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.