Mihai Bendeac a dat de înțeles, în repetate rânduri, că o simpatizează pe Mira. Artista a reușit să îi atragă atenția juratului de la iUmor, iar imediat după ce acesta a făcut descrierea femeii perfecte pentru el, cântăreața i-a dat replica. În urma mărturisirilor sale, fanii au rămas cu gura căscată, iar unii nu s-au putut abține să nu afirme că actorul este mult prea bun pentru ea. 

Mira l-a luat prin surprindere pe Bendeac

În timpul unui roast pe care Mira l-a făcut în cadrul emisiunii al cărui jurat este, Mihai Bendeac a dat de înțeles că artista nu îi este indiferentă. Se pare că fosta iubită a lui Andrei Ivan se încadrează în descrierea pe care actorul i-a făcut-o femeii care i-ar putea fura inima. El a mărturisit clar că partenera lui de viață ar trebui să fie brunetă, mică de statură, voluptoasă, dar mai presus de toate, ar trebui să fie empatică față de cei din jurul ei.

„Minionă, voluptuasă, brunetă și cu o putere uriașă de empatie umana, în general”, a povestit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Auzind aceste declarații venite din partea actorului, Mira a crezut imediat că este vorba despre ea. Nu s-a putut abține și i-a transmis imediat un mesaj juratului de la iUmor direct pe Instagram, în văzul tuturor. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a afirmat că este de părere că Bendec nu se va supăra niciodată și nici nu va înceta să o iubească.

„Mihai, conform declarației tale din podcast, femeia ideală pentru tine trebuie să fie minionă. Normal, cum să fie altfel?! Spuneai că trebuie să fie o persoană foarte empatică. Înțelegi? Vorbeai despre mine. Eu m-am prins. Cum să cred eu vreo secundă că tu te-ai supăra pe mine real și că o să încetezi să mă mai iubești? Afurisit să fii tu! Măcar dacă te țineai de treaba asta cu lumânările. N-ai făcut nimic! De aia suntem aici. Păi eu să te cred că te-ai dus la Arsenie Boca ca să aprinzi lumânări pentru mine? Păi ce, eu-s fraieră?”, a declarat Mira pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.