Gina Pistol este într-o relație de lungă durată cu Smiley, care acum doar câteva luni de zile a devenit tatăl copilului ei. Spre deosebire de alți bărbați din viața sa, artistul i-a fost mereu fidel și a susținut-o în tot ceea ce și-a dorit să facă. Nici măcar când a venit pe lume Josephine nu a lăsat-o să se descurce de una singură, ci a ajutat-o atât de mult cât a putut. 

Gina Pistol a suferit mult, în trecut

Povestea lor de iubire este una unică, frumoasă, iar mulți îndrăgostiți și-ar dori să se bucure și ei de momente frumoase precum cele pe care ei le-au trăit Gina Pistol și Smiley. Sunt împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat în ultimul an a fost nașterea copilei. Ambii își doreau enorm un copil, dar nimeni nu credea că la vârsta ei își va îndeplini marele vis de a deveni mamă.

S-a rugat, a făcut sacrificii și a reușit să fie părinte și nu există bucurie mai mare decât aceasta. Micuța lor a venit pe lume perfect sănătoasă, acesta fiind singurul lucru important pentru cei doi părinți care se descurcă de minune în ceea ce privește creșterea ei.

Înainte de a-l cunoaște pe Smiley, cunoscuta prezentatoare a avut o relație de șase ani de zile cu un bărbat care a înșelat-o cu una dintre prietenele sale. El s-a culcat cu femeia respectivă, blondina a aflat și a suferit enorm.


„Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a povestit Gina Pistol, pentru„Dincolo de aparențe”,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.