Benone Sinulescu și soția sa au împlinit 40 de ani de căsnicie, cu doar o zi înainte ca el să plece la cele sflinte. Femeia este devastată de durere și nu își poate imagina cum va decurge viața sa de acum înainte, fără bărbatul alături de care a trăit patru decenii. Îi este extrem de greu să creadă că nu mai este printre noi și urmează să își înmormânteze soțul, lucru care a distrus-o complet. 

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

Decesul soțului său este cel mai greu moment prin care a trecut până acum Elena Sinulescu. Femeia este devastată de durere și și-a găsit cu greu cuvintele să descrie ce este în sufletul ei, după ce a rămas singură pe lume. Spune despre relația pe care a avut-o cu marele artist că a fost una foarte, foarte bună. S-au înțeles de minune, iar faptul că au rezistat atât de mult împreună este cea mai mare dovadă în acest sens.

”Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită. Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer”, a povestit Elena Sinulescu la Teo Show.

Benone Sinulescu nu a intenționat să își expună niciodată viața privată. Și-a dorit ca lumea să își amintească de el cu zâmbetul pe buze, nu bolnav așa cum era de o bună bucată de timp. În clipa în care soția sa i-a spus că vrea să cheme salvarea, a refuzat categoric acest lucru. Interpretul de muzică populară s-a stins chiar sub ochiii ei, în casa lor din Arad. Nu s-a mai putut face, din nefericire, nimic pentru el.

”Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult. Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui. În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea.”, a mai declarat soția regretatului artist.

Citeste si:
Actorul Mitică Popescu va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu....
Actorul Mitică Popescu va fi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.