Irina Fodor este prezentatoarea acestui sezon al emisiunii Asia Express și a reușit să intre repede la inimile celor de acasă. Mulți au mărturisit, în secțiunea de comentarii, că se potrivește mai bine decât Gina Pistol acestui format și nu își pot imagina competiția în absența partenerei de viață a lui Răzvan Fodor.

Din exterior, poate părea că acest show nu este atât de greu pentru prezentatoare cum este pentru echipele care intră în cursă, dar ea a mărturisit că lucrurile nu stau chiar așa. Vedeta dormea la fel de puțin precum concurenții, iar în unele zile era nevoită să fie gata înaintea lor, pentru a trage o serie de cadre și pentru a-i aștepta la careu. La fel de solicitant a fost și pentru oamenii din producție, pe care Cuza i-a numit eroi.

„Eu mă culcam cât de devreme puteam. La 11 îmi doream să fiu în pat, pentru că la 4 mă trezeam, avem nevoie de câteva ore să arăt a om și să îmi funcționeze capul limpede. Concurenții, echipele de teren, reporterii, în aceeași situație. Nu cred că apucau să doarmă mai mult de patru ore pe noapte”, a declarat Irina Fodor, la Xtra Night Show.

Fanii emisiunii de la Antena 1 speră ca sezonul 5 să fie prezentatat tot de Irina Fodor, dar aceste lucruri nu țin de ea. Vedeta a mărturisit că dacă ar primii o astfel de propunere în mod evident nu ar refuza-o. Dar, cel mai probabil, Gina Pistol va fi cea care va avea parte de această experiență anul viitor.

”Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, așa. Sunt destul de tocilară. Îmi făceam temele foarte bine. Înainte de a ajunge ei la jocurile de amuletă, de exemplu, multe dintre ele le testam chiar pe pielea mea, ca să știu ce este posibil, ce se poate face, să am habar cam cât de greu o să fie, să cunosc regulile foarte bine.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.