Mario Fresh și Alexia Eram au cinci ani de relație și chiar dacă s-a zvonit că s-ar fi despărțit, se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. Faptul că sunt împreună de atât de mult timp, nu îl convinge pe îndrăgitul artist să se însoare cu fiica Andreei Esca. Tânăra are planuri mari alături de el, dar nu au apucat nici măcar să se mute împreună până la momentul actual. 

Marioi Fresh, mai sincer ca oricând

Invitat în cadrul emisiunii pe care o prezintă Marius Manole pe Pro TV plus, el a vorbit despre modul în care a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, dar și despre faptul că nu are planuri serioase de viitor cu fiica Andreei Esca. Întrebat cum se înțelege cu "soacra sa", cântărețul a ținut să precize imediat că prezentatoarea nu se poate numi așa, deoarece el și Alexia Eram nu sunt căsătoriți.

Cel mai probabil, Mario Fresh se consideră prea mic pentru a face un asemenea pas, dar asta nu înseamnă că nu are sentimente puternice pentru iubita lui. Gurile rele au încercat să îi despartă de mai multe ori, iar în urma imaginii pe care a postat-o alături de Mira, zilele trecute, unii chiar au crezut că frumoasa lor poveste de iubire a ajuns la final. Din fericire, a fost vorba doar despre filmarea celui mai nou videoclip al lor, care a prins foarte, foarte bine la public.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.