Mioara Velicu și Saveta Bogdan au avut plăcea de a-l cunoaște și de a cânta alături de Benone Sinulescu, iar decesul lui le-a marcat pe ambele artiste. Vedetele își amintesc și ele cu mare drag de momentele trăite alături de marele artist, care a avut un rol important în cariera uneia dintre ele, căreia i-a oferit cântece frumoase și pe care a învățat-o să cânte. 

O mare de lacrimi a lăsat în urmă Benone

Mioara Velicu și-a găsit cu mare greu cuvintele de a vorbi despre marele artist, care a descoperit-o, acum mulți ani de zile. Acesta și-a pus amprenta pe cariera sa, fără niciun fel de îndoială. A învățat-o să cânte și îi datorează tot succesul pe care l-a avut ulterior. A avut, de asemenea, onoarea de a cânta alături de Benone Sinulescu pe aceeași scenă. Crede că Dumnezeu vrea să își facă un ansamblu acolo sus, iar pe el l-a pus cap de afiș.

"Sunt așa de emoționată ca nu o sa îmi găsesc cuvintele. Cuvintele sunt de prisos. Pentru mine Benone Sinulescu a fost un spate asigurat. M-a descoperit (...). Și a pus amprenta pe cariera mea. Mie mi-a dat cântece, m-a învățat sa cânt. îi datorez succesul meu. Am avut onoarea de a cânta cu el. (...) Ma gândesc ca Dumnezeu vrea sa facă un ansamblu sus. Ne ia artiștii buni. Pe el l-a pus cap de afis.", a declarat Mioara Velicu, pentru Antena Stars.

Saveta Bogdan a avut onoarea de a-l cunoaște pe regretatul interpret de muzică populară, pe vremea când avea doar 14 ani. De fiecare dată cănd se întâlneau, se lăsa cu râsete și voie bună. Are amintiri frumoase alături de el, iar pe acestea nimeni nu i le poate lua. Nu îl va uita niciodată. Va rămâne veșnic viu în inima ei.

"Eu l-am cunoscut când aveam 14 ani. (...) Lui ii era foarte frica de Ileana, avea o vocea foarte puternica. Noi ne am întâlnit de multe ori. Numai glume și râsete, asa erau mereu. Toți mergem în pământ, dar când moare cineva apropiat, se rupe ceva în tine. El este un artist complet. Eu nu pot să-l uit, el o să fie mereu viu în inima mea, până când ne vedem iar la Dumnezeu.", a spus Saveta Bogdan, pentru sursa menționată anterior.

Citeste si:
Un buzoian a dat lovitura cu „usturoiul Benone”. Soiul face furori...
Un buzoian a dat lovitura cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.