Jean de la Craiova se află pe lista celor mai cunoscuți, iubiți și ascultați cântăreți de manele. Pentru a ajunge pe primele locuri în topurile muzicale, artistul a făcut multe sacrificii de-a lungul vieții, inclusiv în copiărie. Într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent, a mărturisit care sunt momentele care l-au marcat profund, în trecut.

Jean de la Craiova a muncit de mic

Oricât de bine i-ar merge acum, au fost momente în care Jean de la Craiova nu a trăit atât de frumos. În copilărie a avut momente grele, mai ales după vârsta de 12 ani, când părinții lui au luat decizia de a divorța. Mama artistului a muncit din greu și a renunțat la multe lucruri pentru copiii ei, pe care a vrut să îi țină în școală.

Copil fiind, nu s-a putut bucura atât de mult de acest lucru, deoarece a început să își câștige banii singur, încă de pe atunci. Făcea curățenie într-un magazin de mobilă, după terminarea orelor. Nu câștiga prea mulți bani, dar erau suficienți pentru a-și cumpăra de mâncare.

”Am avut momente destul de grele în copilărie. Părinții mei s-au despărțit la vârsta de 12 ani. Mama mea ne-a ținut aproape și renunțat la multe pentru a ne crește. Eram în generală, în 62, cu Adriana Bahmuțeanu și mai mulți, care acum sunt oameni politici, și după ce ieșeam de la cursuri, la blocul unde locuiam eraun magazin de mobilă. Eu intram acolo și trebuia să strâng hârtiile, să mătur. Primeam 25 de lei. Apoi mă opream la alimentară și cumpăram cartofi și altele și mă grăbeam să ajung acasă să prind serialul „Mihaela”, a povestit Jean de la Craiova, potrivit wowbiz.ro.

Familia lui nu a avut mereu ce pune pe masă. Erau zile în care era mama lui nu putea să le ofere decât o oală de ceai. A fost groaznic pentru el și, cu siguranță, acele amintiri dureroase nu i se vor șterge vreodată din memorie. Mai mult de atât, manelistul și-a descoperit talentul tot la vârsta de 12 ani, când cânta una dintre piesele lui Dolănescu. A fost o melodie care i-a rămas în cap și pe care o cânta, uneori, alături de prietenii lui.

”Îmi ocupam timpul ca să nu stau pe stradă. Tata mă împingea să mă duc la școală. Mă mai atingea cu furtunul de la mașina de spălat. Au fost zile când nu am avut ce să mănânc. Mama făcea o oală de ceai și ne chema în casă la masă.Talentul l-am descoperit la 12 ani, când cântam melodia lui Dolănescu „M-am născut între Carpați”, o piesă foarte frumoasă care își rămâne în cap. Se strângeau grupuri de băieți la bloc, cu chitară și cântam”, a mai zis artistul.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.