Elena Merișoreanu a trăit un șoc, în momentul în care a aflat că un alt mare artist al țării noastre s-a stins din viață, la doar câteva zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Benone Sinulescu a lăsat în urma sa o mare de lacrimi, iar muzica românescă este în doliu. Artistul s-a stins din viață în propria casă, din Arad, ci nu la spital cum s-a zis inițial. 

Elena Merișoreanu, durere fără margini

Soția sa l-a văzut pierind sub ochii săi și nu există durere mai mare pentru ea decât aceasta. Elena Sinulescu suferă enorm, dar și-a găsit puterea de a da câteva declarații despre decesul bărbatului pe care îl va iubi și după moartea sa și alături de care avea o căsnicie de 40 de ani.

O marere durere în suflet simte și Elena Merișoreanu, pentru care vestea morții marelui interpret de muzică populară a picat ca un trăsnet. Cântăreața și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre acest eveniment tragic, fiind de părere că este un blestem faptul că doi artiști precum Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu au pierit unul după celălalt.

Atât ea, cât și alte persoane care l-au cunoscut pe regretul artist au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Își amintesc de el ca fiind un bărbat care avea mereu zâmbetul pe buze și care era plin de viață, indiferent de greutățile care îl încercau în viață. Nici măcar problemele de sănătate nu au reușit să îi răpească zâmbetul de pe buze.

"Parca e un blestem în muzica populara. Ni se duc stelele, ni se duc oamenii. Au bucurat milioane de suflete. Era un om plin de viata. Imi pare rau ca vorbim la trecut, dar ce sa zic. Nu am mai vorbit recent, nu am avut unde sa ne întâlnim. Vreau sa spun condoleanțe familiei. Mai ales soției, căci el o avea pe ea și el pe ea. El nu a murit. Lasa printre noi o zestre inestimabila. Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihnească în pace. Este o pierdere îmensa.", a declarat Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.